Atsaukums

attels

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) informē, ka elektriskais eļļas radiators SENCOR, modelis SOH 3009 BE, partijas numurs 2016300912 (marķējumā norādīts kā “Lot” – skat. foto) ir nedrošs tā lietotājiem - tam ir  konstatētas tehniskas nepilnības, kas radiatora darbības gaitā var radīt karstās eļļas noplūdi un iespējamību gūt apdegumus, tādējādi radot nopietnu savainošanās risku tā lietotājiem.

PTAC aicina patērētājus rūpīgi iepazīties ar to lietošanā esošā elektriskā eļļas radiatora identifikāciju un gadījumā, ja to rīcībā ir nonākusi šī prece, nekavējoties pārtraukt to lietošanu.

PTAC tirgus uzraudzības darbību rezultātā ir konstatējis, ka šo elektrisko eļļas radiatoru patērētājiem piedāvāja vairāki internetveikali. Veikalu sarakstu var apskatīt

PTAC aicina patērētājus vērsties pie tā komersanta, kur prece tika iegādāta. Vienlaicīgi, ja atsauktais elektriskais eļļas radiators ir iegādāts kādā citā tirdzniecības vietā vai sarakstā neiekļautā internetveikalā, lūdzam papildus informēt par to PTAC pa tālruni +371 67388645 vai sūtīt informāciju uz e-pastu: pasts@ptac.gov.lv.

PTAC informē, ka saskaņā ar Patērētāju tiesību aizsardzības likumu šajā atsaukumā minētais elektriskais eļļas radiators ir uzskatāms par līguma noteikumiem neatbilstošu preci. Tas nozīmē, ka patērētājam ir jāvēršas pie komersanta, lai risinātu šo situāciju.