Jaunumi
PTAC piedalās akcijā “Dienas bez rindām 2019”

No 30.septembra līdz 4.oktobrim Patērētāju tiesībūs aizsardzības centrs (turpmāk - PTAC) piedalās akcijā "Dienas bez rindām 2019", ko organizē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija sadarbībā ar iestādēm, pašvaldībām un bibliotēkām visā Latvijā.

Akcijas mērķis ir iedrošināt sabiedrību pieteikt valsts un pašvaldību iestāžu pakalpojumus elektroniski, kā arī iepazīstināt ar e-pakalpojumu dažādību, lai veicinātu paradumu maiņu – ar dažādām dzīves situācijām saistītās formalitātes ātrāk un ērtāk nokārtot tiešsaistē.

Akcijas ietvaros aicinām patērētājus:

Konsultācijas saņemšanai:

izmantot PTAC mājaslapu un iesūtīt ziņu ar interesējošo jautājumu;izmantot elektronisko pastu un nosūtīt ziņu ar interesējošo jautājumu uz PTAC e-pasta adresi: ptac@ptac.gov.lv;izmantot Zvanu centru. Zvanot uz tālr.nr. +371 65452554

Iesnieguma iesniegšanai:

izmantot elektronisko pastu un nosūtīt iesniegumu uz PTAC e-pasta adresi: pasts@ptac.gov.lv. Iesniegumam jābūt elektroniski parakstītam ar drošu elektronisko parakstu un laika zīmogu;izmantot Valsts pārvaldes pakalpojumu portālu Latvija.lv. Autentificēties ar sev ērtāko metodi un iesniegt iesniegumu PTAC, izmantojot pakalpojumu “Iesniegums iestādei”.

Papildu informācija par akciju: https://mana.latvija.lv/dienas-bez-rindam-2019/

Publicēšanas datums: 30.09.2019.